Få regneark til å sette opp måneds-, kvartals- og årsbudsjetter selv.

Få regneark til å sette opp måneds-, kvartals- og årsbudsjetter selv.

I min nye bok Etablererhåndboken. En praktisk veileder for deg som ønsker å starte egen bedrift får du ikke bare mine råd til forretningsdrift og oppstart. Ved kjøp av boken for 99 kr får du også tilgang til mine regneark og moduler for måneds-, kvartals og årsbudsjett.

Kalkuler og planlegg

Som du vet er nøkkelen til sukess alltid god planlegging. Ved å ta i bruk regnearkene som følger med boken (og veiledningen til disse) kommer du raskt i gang med dette arbeidet. Slik kan du enkelt få en oversikt over hvor mye du er nødt til å ha som minstepris på ditt produkt/tjeneste for å gå i null og/eller hvor mange timer du er nødt til å jobbe - i måneden, i kvartalet og i året.

Derfor er ikke min Etablererhåndbok bare en bok som like gjerne kunne vært spilt inn som en lydbok, men den er nettopp en håndbok som du som gründer kan bruke som en sjekkliste tilpasset den fasen selskapet ditt er i akkurat nå.  

Skal du ansette?

Har du kommet litt lenger med forretningen og lurer på når det vil være tid for å ansette? Viderutvikling av eksisterende produkt eller hvordan utvide? Alt dette går jeg igjennom i kapittel 7 i boken: Vekst og utvikling.


Min erfaring:

Jeg skriver denne boken fordi jeg har jobbet med forretningsdrift i mange år. I over 10 år som selvstendig. Før det var jeg prosjektansvarlig i 15 år innen byggebransjen, med oppgaver innen prosjektering, prosjektledelse og prosjektoppfølging, samt ledelse av marine og offshore-prosjekter.

Her er min erfaring, kort oppsummert: 

– Ledererfaring gjennom 10 år som daglig leder og 6 år som mellomleder i produksjonsbedrifter med oppgaver bl.a. innen kvalitetssikring, HMS, strategiutvikling, MPS-systemer (Spektra og Concorde), personalledelse, kunderelasjoner, produksjonsstyring, omstilling, økonomistyring og logistikk.

– Følger ledelsesteoriene rundt “selvledelse” og “Lean Thinking”.

Ta steget!

Det er ingenting jeg synes er mer gledelig enn at gründere tar steget ut og starter for seg selv. Jeg vil hjelpe deg å ta dette steget. Etablererhåndboken er min hjelpende hånd til deg. Kanskje blir det litt mindre skummelt med alt av det økonomiske planlagt på forhånd?

Håper det. Les mer om boken og bestill den (inkl. regneark) her. 

Lykke til med etableringen!

Med vennlig hilsen,

Morten Berger  
Coach, Mentor og bedriftsrådgiver 

13.03.2019 17:05